Domein haarden-gigant.nl kopen?
We verhuizen met het project haarden-gigant.nl om. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van het domein haarden-gigant.nl geïnteresseerd?
Stuur ons alstublieft een e-mail naar
domain@kv-gmbh.de of bel ons op: +49 541-76012653.
Producten met betrekking tot de term Trotec Elektrische kachel TDS:

Trotec Elektrische kachel TDS 20
Trotec Elektrische kachel TDS 20

Elektrische kachel TDS 20 De elektrische kachel TDS 20 levert in 2 standen tussen 1,65 kW en 3,3 kW (niveau 1 alleen ventilator). Ook beschikt de TDS 20 zowel over een geïntegreerde thermostaat, als een geïntegreerde aansluitkabel (lengte 1,5 m).

Prijs: 57.99 € | Verzending*: 4.95 €
Trotec Elektrische kachel TDS 30
Trotec Elektrische kachel TDS 30

Elektrische kachel TDS 30 De elektrische kachel 30 TDS is te gebruiken in drie fasen tussen 2,75 kW en 5,5 kW (niveau 1 alleen ventilator). Bovendien beschikt de TDS 30 zowel een geïntegreerde thermostaat als een geïntegreerde aansluitkabel (lengte 1,6 m).

Prijs: 87.99 € | Verzending*: 4.95 €
Trotec Elektrische kachel TDS 10 M
Trotec Elektrische kachel TDS 10 M

Keramische compacte elektrische kachel TDS 10 M Deze elektrische kachel overtuigt met een maximaal verwarmingsvermogen van 2 kW, een geluidsarme ontwikkeling.

Prijs: 32.99 € | Verzending*: 4.95 €
Trotec Elektrische kachel TDS 20 R
Trotec Elektrische kachel TDS 20 R

Elektrische kachel TDS 20 R Overal waar condensvrije warmte zonder luchtafvoer aanwezig en direct nodig is, zijn de voordelige elektrische kachels van de TDS-R serie een optimale oplossing.

Prijs: 57.99 € | Verzending*: 4.95 €

Verbruikt een elektrische kachel veel stroom?

Ja, een elektrische kachel verbruikt over het algemeen veel stroom in vergelijking met andere verwarmingsmethoden. Dit komt doorda...

Ja, een elektrische kachel verbruikt over het algemeen veel stroom in vergelijking met andere verwarmingsmethoden. Dit komt doordat elektrische kachels elektriciteit direct omzetten in warmte, wat resulteert in een hoog energieverbruik. Het is daarom belangrijk om bewust om te gaan met het gebruik van een elektrische kachel om energiekosten te beperken.

Bron: AI gegenereerd door FAQ.net

Zou er in plaats van een elektrische opslagverwarming een elektrische kachel gebruikt moeten worden?

Het gebruik van een elektrische kachel in plaats van een elektrische opslagverwarming hangt af van de specifieke behoeften van de...

Het gebruik van een elektrische kachel in plaats van een elektrische opslagverwarming hangt af van de specifieke behoeften van de ruimte. Een elektrische kachel kan sneller warmte leveren, maar verbruikt meer energie dan een opslagverwarming. Als de ruimte snel opgewarmd moet worden en er geen behoefte is aan langdurige warmteopslag, kan een elektrische kachel een geschikte optie zijn. Echter, als er behoefte is aan een constante warmteafgifte gedurende langere tijd, kan een opslagverwarming efficiënter zijn.

Bron: AI gegenereerd door FAQ.net

Wie betaalt de nieuwe kachel in het huurappartement?

In de meeste gevallen is het de verantwoordelijkheid van de verhuurder om de kosten van een nieuwe kachel in een huurappartement t...

In de meeste gevallen is het de verantwoordelijkheid van de verhuurder om de kosten van een nieuwe kachel in een huurappartement te betalen. Dit valt onder het onderhoud en de reparaties die de verhuurder moet uitvoeren om het gehuurde leefbaar te houden. De huurder hoeft in de meeste gevallen niet te betalen voor de vervanging van de kachel, tenzij er sprake is van schade veroorzaakt door de huurder zelf. Het is altijd verstandig om de huurovereenkomst en lokale wetgeving te raadplegen voor specifieke regels met betrekking tot dit onderwerp.

Bron: AI gegenereerd door FAQ.net

Waarom heeft een elektrische geleider elektrische weerstand?

Een elektrische geleider heeft elektrische weerstand omdat de elektronen die door de geleider bewegen, botsen met de atomen en mol...

Een elektrische geleider heeft elektrische weerstand omdat de elektronen die door de geleider bewegen, botsen met de atomen en moleculen van het materiaal waaruit de geleider is gemaakt. Deze botsingen veroorzaken wrijving en energieverlies, wat resulteert in elektrische weerstand. Hoe groter de weerstand, hoe moeilijker het is voor elektronen om door de geleider te bewegen, wat resulteert in een lagere stroom.

Bron: AI gegenereerd door FAQ.net
Trotec Elektrische kachel TDS 50 R
Trotec Elektrische kachel TDS 50 R

Elektrische kachel TDS 50 R Overal waar condensvrije warmte zonder lange transporttrajecten op locatie en onmiddellijk noodzakelijk is, zijn de voordelige elektrische heteluchtkanonnen uit de TDS-R-serie een optimale keuze.

Prijs: 97.99 € | Verzending*: 4.95 €
Trotec Keramische- elektrische kachel TDS 10 P
Trotec Keramische- elektrische kachel TDS 10 P

Keramische- elektrische kachel TDS 10 P Met twee verwarmstanden brengt de keramische kachel TDS 10 P tot 2 KW capaciteit en blaast daarbij tot 286 m3/h luchthoeveelheid uit. Bovendien heeft de TDS 10 P met geintegreerde thermostaat, radiaalventilator en geintegreerde kabel met een lengte van 1,6 m.

Prijs: 42.99 € | Verzending*: 4.95 €
Trotec Keramische - elektrische kachel TDS 20 C
Trotec Keramische - elektrische kachel TDS 20 C

Keramische - elektrische kachel TDS 20 C Opvallend design – overtuigend in zijn prestaties De keramische verwarming TDS 20 C biedt een thermostaatgeregelde autom. modus, een max. warmtecapaciteit van 3 kW met twee standen en een luchtdebiet van 180 m3/h.

Prijs: 45.99 € | Verzending*: 4.95 €
Trotec Keramische - elektrische kachel TDS 20 M
Trotec Keramische - elektrische kachel TDS 20 M

Keramische - elektrische kachel TDS 20 M Snelle, effectieve en tochtvrije warmte zonder stofverbranding

Prijs: 42.99 € | Verzending*: 4.95 €

Waarom moet elektrische isolatie hebben?

Elektrische isolatie is belangrijk omdat het de stroom van elektriciteit naar ongewenste plekken voorkomt, waardoor kortsluiting e...

Elektrische isolatie is belangrijk omdat het de stroom van elektriciteit naar ongewenste plekken voorkomt, waardoor kortsluiting en elektrische schokken worden voorkomen. Het beschermt ook elektrische apparaten en bedrading tegen beschadiging door contact met andere geleidende materialen. Daarnaast zorgt elektrische isolatie ervoor dat elektrische systemen veilig en betrouwbaar kunnen functioneren.

Bron: AI gegenereerd door FAQ.net

Wat is een elektrische omheiningsapparaat?

Een elektrische omheiningsapparaat is een apparaat dat wordt gebruikt om dieren binnen een bepaald gebied te houden door middel va...

Een elektrische omheiningsapparaat is een apparaat dat wordt gebruikt om dieren binnen een bepaald gebied te houden door middel van elektrische schokken. Het apparaat wordt meestal gebruikt in combinatie met een omheining van draad of lint die is aangesloten op het apparaat. Wanneer een dier de omheining nadert of probeert te passeren, ontvangt het een elektrische schok die hen ontmoedigt om verder te gaan. Dit systeem wordt vaak gebruikt in de landbouw om vee binnen bepaalde gebieden te houden.

Bron: AI gegenereerd door FAQ.net

Wat is een elektrische gitaar?

Een elektrische gitaar is een snaarinstrument dat geluid produceert door middel van elektrische versterking. In tegenstelling tot...

Een elektrische gitaar is een snaarinstrument dat geluid produceert door middel van elektrische versterking. In tegenstelling tot een akoestische gitaar heeft een elektrische gitaar geen klankkast en produceert het geluid door middel van elektrische signalen die worden opgepikt door magnetische elementen (pickups) en vervolgens versterkt door een versterker. Elektrische gitaren worden vaak gebruikt in verschillende muziekgenres, van rock en blues tot jazz en pop.

Bron: AI gegenereerd door FAQ.net

Hoe werkt een elektrische motor?

Een elektrische motor werkt door elektrische energie om te zetten in mechanische energie. Wanneer er elektrische stroom door de sp...

Een elektrische motor werkt door elektrische energie om te zetten in mechanische energie. Wanneer er elektrische stroom door de spoelen in de motor loopt, ontstaat er een magnetisch veld dat de rotor aandrijft. De rotor is verbonden met de as van de motor en begint te draaien, waardoor mechanische energie wordt geproduceerd. Deze energie kan vervolgens worden gebruikt om bijvoorbeeld een voertuig aan te drijven of machines te laten werken.

Bron: AI gegenereerd door FAQ.net
Trotec Elektrische kachel TDS 20 + thermohygrometer BZ05
Trotec Elektrische kachel TDS 20 + thermohygrometer BZ05

Elektrische kachel TDS 20 + ruimte-thermohygrometer BZ05 Dit spaarpakket bestaat uit de elektrische kachel TDS 20 met een maximaal verwarmingsvermogen van 3,3 kW en een ruimte-thermohygrometer BZ05.

Prijs: 68.99 € | Verzending*: 4.95 €
Trotec Elektrische kachel TDS 20 + vochtmeter BM22
Trotec Elektrische kachel TDS 20 + vochtmeter BM22

Elektrische kachel TDS 20 + vochtmeter BM22 Dit spaarpakket bestaat uit de elektrische kachel TDS 20 met een maximaal verwarmingsvermogen van 3,3 kW en een vochtmeter BM22!

Prijs: 70.99 € | Verzending*: 4.95 €
Trotec Keramische - elektrische kachel TDS 20 P
Trotec Keramische - elektrische kachel TDS 20 P

Keramische-verwarming TDS 20 P Een geïntegreerde thermostaat regelt de keramische verwarming TDS 20 P volledig automatisch de temperatuur. De warmtecapaciteit kan tot 3 KW worden ingezet. De radiaalventilator heeft een luchtdebiet tot 253 m3/h.

Prijs: 45.99 € | Verzending*: 4.95 €
Trotec Keramische - elektrische kachel TDS 30 M
Trotec Keramische - elektrische kachel TDS 30 M

Keramische - elektrische kachel TDS 30 M Snelle en effectieve warmte zonder verbranding van stof

Prijs: 87.99 € | Verzending*: 4.95 €

Waarom zijn elektrische auto's zo duur?

Elektrische auto's zijn over het algemeen duurder dan traditionele auto's vanwege de hoge kosten van de batterijtechnologie. De ba...

Elektrische auto's zijn over het algemeen duurder dan traditionele auto's vanwege de hoge kosten van de batterijtechnologie. De batterijen die nodig zijn voor elektrische auto's zijn momenteel nog relatief duur om te produceren, waardoor de totale kosten van de auto omhoog gaan. Daarnaast zijn elektrische auto's nog steeds in een fase van ontwikkeling en innovatie, wat ook bijdraagt aan de hogere kosten. Echter, door voortdurende technologische vooruitgang en schaalvergroting in de productie, wordt verwacht dat de kosten van elektrische auto's in de toekomst zullen dalen.

Bron: AI gegenereerd door FAQ.net

Waarom bleef de elektrische accumulatieradiator koud?

De elektrische accumulatieradiator bleef koud omdat de accumulatiekern niet voldoende tijd had gehad om op te laden. Accumulatiera...

De elektrische accumulatieradiator bleef koud omdat de accumulatiekern niet voldoende tijd had gehad om op te laden. Accumulatieradiatoren werken door 's nachts elektriciteit op te slaan in de accumulatiekern, die vervolgens gedurende de dag warmte afgeeft. Als de radiator koud blijft, kan het zijn dat de oplaadtijd te kort was of dat er een probleem was met de oplaadfunctie van de radiator.

Bron: AI gegenereerd door FAQ.net

Waarom installeert men een elektrische koelvloeistofpomp?

Een elektrische koelvloeistofpomp wordt geïnstalleerd om de koelvloeistof door het koelsysteem van een voertuig te laten circulere...

Een elektrische koelvloeistofpomp wordt geïnstalleerd om de koelvloeistof door het koelsysteem van een voertuig te laten circuleren. Dit zorgt voor een efficiëntere koeling van de motor, vooral bij hogere temperaturen of bij zware belasting. Daarnaast kan een elektrische koelvloeistofpomp ook worden gebruikt om de koelvloeistofcirculatie te regelen, wat kan helpen om de motor op de optimale temperatuur te houden en de brandstofefficiëntie te verbeteren.

Bron: AI gegenereerd door FAQ.net

Waarom is magnesium een elektrische geleider?

Magnesium is een elektrische geleider omdat het metaalatomen bevat die gemakkelijk elektronen kunnen afstaan. Deze vrije elektrone...

Magnesium is een elektrische geleider omdat het metaalatomen bevat die gemakkelijk elektronen kunnen afstaan. Deze vrije elektronen kunnen zich vrij door het metaal bewegen, waardoor magnesium een goede geleider van elektriciteit is. Dit komt doordat de elektronen in de buitenste schil van de magnesiumatomen losjes gebonden zijn en daardoor vrij kunnen bewegen. Dit maakt magnesium een belangrijk materiaal voor toepassingen waarbij elektrische geleiding nodig is, zoals in elektrische bedrading en elektronische apparaten.

Bron: AI gegenereerd door FAQ.net

* Alle prijzen zijn inclusief BTW en eventuele verzendkosten. De aanbiedingsinformatie is gebaseerd op de informatie van de betreffende winkel en wordt bijgewerkt via geautomatiseerde processen. Een realtime update vindt niet plaats, dus er kunnen afwijkingen zijn in individuele gevallen.